Junior Fashion College 2024

Nieuwe editie start in Oktober!

In oktober gaat een gloednieuwe editie van het Junior Fashion College van start, en we hebben een schitterend programma in petto voor jonge creatievelingen met een passie voor mode en kunst! Het Junior Fashion College investeert in kinderen die hun talenten verder willen ontwikkelen, onder begeleiding van deskundige gastdocenten uit de mode- en kunstwereld. Ons programma biedt een unieke kans om niet alleen de mode-industrie te ontdekken, maar ook om waardevolle levensvaardigheden te ontwikkelen.

Bij het Junior Fashion College draait het om meer dan alleen mode. We bieden een inspirerende leeromgeving waarin kinderen hun zelfvertrouwen kunnen opbouwen, leren samenwerken en hun creativiteit kunnen laten bloeien. Studies tonen aan dat creatieve programma’s, zoals mode- en kunstonderwijs, een positieve impact hebben op de cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Door middel van modeprojecten leren kinderen probleemoplossend denken, verbeteren ze hun fijne motoriek, en ontwikkelen ze hun gevoel voor esthetiek en stijl. Daarnaast draagt het werken in teamverband bij aan hun communicatieve vaardigheden en versterkt het hun vermogen om samen te werken.

Ons ontwikkelprogramma is ontworpen om kinderen de kans te geven hun eigen talenten te ontdekken en te verfijnen, terwijl ze tegelijkertijd werken aan persoonlijke groei. Onder begeleiding van onze gepassioneerde gastdocenten leren de kinderen niet alleen technische vaardigheden, maar ook het belang van doorzettingsvermogen en zelfexpressie.

Of je nu droomt van een carrière in de mode, of gewoon wilt ontdekken hoe leuk het is om je creativiteit te uiten, het Junior Fashion College biedt jou de kans om te groeien en schitteren! Mis deze kans niet en meld je vanaf de tweede week van september aan via onze website!