Project Who´s your blue krijgt vervolg!

Who´s your blue krijgt vervolg met nieuw programma voor creatieve ondernemers!

Wat begon als een initiatief om Blue Monday een positieve draai te geven, is nu uitgegroeid tot een inspirerend platform dat bijdraagt aan de mentale gezondheid van jonge professionals. Who´s Your Blue lanceert dit najaar een nieuw programma, speciaal gericht op ondernemers in de creatieve sector.

Met Who´s Your Blue hebben we de afgelopen jaren succesvolle samenwerkingen opgezet met jonge creatieve professionals en jongeren, waarbij we hen hielpen bij opdrachten die zich richtten op mentale gezondheid en de invloed hiervan op ondernemerschap. We zagen hoe belangrijk het is om niet alleen aandacht te besteden aan je eigen welzijn, maar ook aan de mensen om je heen – de mensen die je steunen en inspireren, jouw ‘blue persons’.

Dit najaar bouwen we hierop voort met een nieuw programma, bestaande uit vier interactieve sessies, waarin we dieper ingaan op deze thema’s. We werken hiervoor samen met gerenommeerde gastdocenten uit zowel de holistische als de creatieve sector. Deze sessies bieden ondernemers de ruimte om stil te staan bij hun eigen mentale gezondheid en de relaties die bijdragen aan hun welzijn.

Dit programma biedt een unieke kans om samen te werken, te reflecteren en nieuwe inzichten op te doen over het belang van mentale gezondheid in het ondernemerschap. De sessies zijn ontworpen om niet alleen te inspireren, maar ook praktische handvatten te bieden voor een gezonde balans tussen werk en welzijn.

Meer informatie over het programma en de aanmeldingsprocedure volgt in september.

Over Who´s Your Blue

Whos Your Blue is opgericht met het doel om mentale gezondheid bespreekbaar te maken binnen de context van ondernemerschap en creatieve beroepen. Door samen te werken met jonge professionals en ondernemers, creëren we een omgeving waarin persoonlijke groei en welzijn centraal staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fatima Essahsah via info@bureauyan.nl of 0629053233.